Rólunk

Rövid Bemutatkozásunk
Olvasson továbbTekintse meg képzéseinket
Történetünk

Szakképzés miskolcon

Cégünk 1992 óta van jelen a felnőttképzési szolgáltatásban. Fő tevékenységünket a szakképesítést nyújtó képzések szervezése jelenti, amit kiegészít továbbképzések betanító képzések szervezése, valamint munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtása.

Meghatározó szakmai területünk a szociális és humán szakmák területe, azonban a munkaerő-piaci igényekhez alkalmazkodva képzési szerkezetünk folyamatosan bővült és bővül  egyéb szakmai jellegű képzésekkel.

Tevékenységünk

Ismerje meg eddigi eredményeinket!

Tevékenységünkben kezdettől fogva jelen vannak az állami pályázatokon elnyert, támogatással szervezett szakképzések, átképzések, melyeket regisztrált munkanélküliek, álláskeresők részére szervezünk.

Eredményesen vettünk részt olyan országos szintű programokban, mint a „Lépj egyet előre”, az „Új Pálya”, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által menedzselt TÁMOP 2.1.2 „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák” és a TÁMOP-1.1.1-12/1 „Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációjának és foglalkoztatásának elősegítése” c. programok.

A támogatott képzések mellett jelentős számban szerveztünk a megye önkormányzatai, gazdálkodó szervezetei, lakossága számára pénzügyi, munkajogi, munkaügyi képzéseket, továbbképzéseket.

Munkaerőpiac

Legfontosabb programjaink

TÁMOP 1.1.2. „Decentralizált programok a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért, ”TÁMOP 1.1.3. „Út a munka világába”, TÁMOP 1.1.2. „Hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása” c. munkaerő-piaci programok.

Felnőttképzési, és munkaerő-piaci szolgáltatási tevékenységünk központja Miskolcon található, ahol a belvárosban négy korszerűen felszerelt tanteremmel, valamint teljes irodai és szolgáltatási infrastruktúrával várjuk az érdeklődőket.

Főállású munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a felnőttképzésben, a képzések szakmai megvalósítását, valamint a munkaerő-piaci szolgáltatás nagy létszámú, szakmailag jól felkészült külső munkatárs, oktató segíti.

Elérhetőségeink

Cím:  3530 Miskolc, Széchenyi u. 88. 1. emelet

Az Arany János és Munkácsi Mihály utca keresztezésénél.
Az iroda épület bejárata a parkoló felől található.

Levelezési cím: 3503 Miskolc, Pf. 89

Telefon: 46/ 506-212

Fax: 46/ 506-213

Email: info@materiabt.hu

Ügyfélszolgálati idő

Hétfő 9:00 - 16:00
Kedd 9:00 - 16:00
Szerda 9:00 - 16:00
Csütörtök 9:00 - 16:00
Péntek 9:00 - 16:00